Az oldal a Poliamoria Magyarországtól teljesen függetlenül, önállóaón működik.

Adatvédelmi nyilatkozat

Kategória: Uncategorised

Ágoston László (továbbiakban: Adatkezelő) hírlevélküldés és eseményszervezés céljából kezeli a felhasználók önkéntesen megadott személyes adatait. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat a jogosultság megvonásáig (leiratkozás) kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználók személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 1174 Budapest, Baross u. 8.
Az adatkezelő elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: a hírlevélre feliratkozó felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során önkéntesen megadott adatok: Név, Életkor, Email, Nem, Város és opcionálisan a pár életkora.

Az adatgyűjtés célja: hírlevélküldés és eseményszervezés

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: Ágoston László

Az adatkezelés időtartama: leiratkozásig.

A jelentkező kérelmezheti az adatkezelőnél
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Az oldal a felhasználói élmény növelése céljából sütiket (cookiekat) és a Google Analytics mérőkódját használják. Ezek adatait az oldal további szereplők számára nem adja át.

(Szöveg forrása)

Adatvédelmi nyilatkozat

Kategória: Uncategorised

Ágoston László (továbbiakban: Adatkezelő) hírlevélküldés és eseményszervezés céljából kezeli a felhasználók önkéntesen megadott személyes adatait. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat a jogosultság megvonásáig (leiratkozás) kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználók személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 1174 Budapest, Baross u. 8.
Az adatkezelő elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: a hírlevélre feliratkozó felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során önkéntesen megadott adatok: Név, Életkor, Email, Nem, Város és opcionálisan a pár életkora.

Az adatgyűjtés célja: hírlevélküldés és eseményszervezés

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: Ágoston László

Az adatkezelés időtartama: leiratkozásig.

A jelentkező kérelmezheti az adatkezelőnél
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Az oldal a felhasználói élmény növelése céljából sütiket (cookiekat) és a Google Analytics mérőkódját használják. Ezek adatait az oldal további szereplők számára nem adja át.

(Szöveg forrása)

Bevezető

Kategória: Uncategorised

Nem kell megváltoznod. Ennek az oldalnak ez a fő üzenete. Ha monogámiában szeretnél élni, egy partnerrel és örökké tartó hűségben - ebben kívánunk neked kiteljesedést és boldogságot. Ha viszont úgy érzed, valami nem stimmel, mintha nem rád szabták volna a monogámiát és folyamatosan konfliktusba kerülsz miatta magaddal és/vagy a partnereiddel, itt egy alternatíva, ami jobbá teheti az életed. Miért? Mert nem kell többé titkolóznod, hazudoznod vagy saját magaddal meghasonlásban, a vágyaid áldozataként élned. De előre mondom: sokat kell dolgoznod majd, hogy a poliamória tényleg működőképes legyen a számodra is!

Ezen az oldalon semmilyen formában nem szeretnénk relativizálni, elfogadhatóvá tenni vagy mentegetni a megcsalást. A megcsalás árulás, a másik bizalmával való visszaélés, a kapcsolat megsértése és mint ilyen maximálisan elítélendő. A poliamória legfontosabb jellemzője az etikusság - kizárólag minden részt vevő fél tudtával és beleegyezésével működhet és ez alől nem létezik kivétel.

A közös beleegyezés pedig csakis a felek önálló és szabad akaraton alapuló döntése nyomán jöhet létre. Ha valaki a kapcsolatát akarja megmenteni, nyomás alatt dönt vagy feláldozza az elveit a párjáért, az bizony sok fájdalmat okoz magának és bár lehet, hogy nem-monogámmá teszi a kapcsolatát, de közelébe sem kerül a poliamória eszmeiségének. Ettől - saját érdekében - mindenkit óva intünk! Ahogy kezdtük is: nem kell megváltoznod!

A poliamória nem azonos a poligámiával. Nincsen se vallási se jogi háttere. Az a tény, hogy képesek vagyunk egyszerre több embert szeretni és ezt igyekszünk mindannyiunk épülésére és örömére kihasználni nem teszi a poliamóriát sem pártokhoz, sem eszmékhez, sem hitrendszerekhez köthető gyakorlattá. Úgy gondoljuk, hívő keresztény is lehet poliamor, amennyiben betartja a közös döntés, az etikusság, a szeretet szabályait.

Ez az oldal nem azért jött létre, hogy bárkit is meggyőzzön. A poliamória nem kényszer, nem divat és nem jobb vagy rosszabb a monogámiánál. Egy másik, egy új filozófia, amely sokunk számára hozta el a hazaérkezés élményét. Sokunk számára adott magyarázatot kérdéseinkre és érzéseinkre, éppen ezért sokunkat tedd boldogabb emberré.

Nem a számosság a fontos, hogy egyet, hármat, ötöt, kettőt - a lényeg, hogy próbáljunk meg szeretni.

Adatvédelmi nyilatkozat

Kategória: Uncategorised

Ágoston László (továbbiakban: Adatkezelő) hírlevélküldés és eseményszervezés céljából kezeli a felhasználók önkéntesen megadott személyes adatait. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat a jogosultság megvonásáig (leiratkozás) kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználók személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 1174 Budapest, Baross u. 8.
Az adatkezelő elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: a hírlevélre feliratkozó felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során önkéntesen megadott adatok: Név, Életkor, Email, Nem, Város és opcionálisan a pár életkora.

Az adatgyűjtés célja: hírlevélküldés és eseményszervezés

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: Ágoston László

Az adatkezelés időtartama: leiratkozásig.

A jelentkező kérelmezheti az adatkezelőnél
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Az oldal a felhasználói élmény növelése céljából sütiket (cookiekat) és a Google Analytics mérőkódját használják. Ezek adatait az oldal további szereplők számára nem adja át.

(Szöveg forrása)

Kategória: Uncategorised

Kattints a képre a videóért!

 

poliamoria valaszok poliamoria valaszok

poliamoria valaszok

poliamoria valaszok

poliamoria útmutató

poliamoria a szexológus szemével