Az oldal a Poliamoria Magyarországtól teljesen függetlenül, önállóaón működik.

Adatvédelmi nyilatkozat

Ágoston László (továbbiakban: Adatkezelő) hírlevélküldés és eseményszervezés céljából kezeli a felhasználók önkéntesen megadott személyes adatait. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat a jogosultság megvonásáig (leiratkozás) kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználók személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 1174 Budapest, Baross u. 8.
Az adatkezelő elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: a hírlevélre feliratkozó felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során önkéntesen megadott adatok: Név, Életkor, Email, Nem, Város és opcionálisan a pár életkora.

Az adatgyűjtés célja: hírlevélküldés és eseményszervezés

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: Ágoston László

Az adatkezelés időtartama: leiratkozásig.

A jelentkező kérelmezheti az adatkezelőnél
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Az oldal a felhasználói élmény növelése céljából sütiket (cookiekat) és a Google Analytics mérőkódját használják. Ezek adatait az oldal további szereplők számára nem adja át.

(Szöveg forrása)

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód Frissítés