Az oldal a Poliamoria Magyarországtól teljesen függetlenül, önállóaón működik.

1. rész: Lehet-e többet szeretni egyszerre?

"Tudom, hogy miért vagy itt. Tudom, hogy mit csinálsz. Tudom, miért nem tudsz aludni. Mert őt keresed. Tudom, mert én is őt kerestem. És amikor megtalált, azt mondta, valójában nem is őt kerestem, sokkal inkább egy választ. Egy kérdés az, ami nem hagy nyugodni minket. Ez a kérdés hozott ide minket. Tudod, mi a kérdés, én is tudtam." (Trinity Neohoz a Mátrixban)

Bővebben...

2. rész: Létezik-e az igazi? És mit szól ehhez anyád?

Kisgyerek vagy: ülsz a tévé előtt és nézed a diznit. Nézed, ahogy Hófehérkét feltámasztja a herceg, a Csipkerózsikát az egész országon keresztül keresi a királyfi, Aladdin megmenti Jázmint, megtalálják az Igazit, a Nagy Ő-t - és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. 

Bővebben...

3. rész: Mitől működik egy kapcsolat - és mitől megy tönkre?

Egyszer egy fiatal srác a vonatállomáson egy idős bácsit pillantott meg a peronon. Fején ódivatú kalap, kezében virágcsokor. Egy idős néni szállt le nehézkesen, segítséggel a gyorsvonatról és a két öreg a maga lassan gyors tempójában rohant, hogy megöleljék egymást.

Bővebben...

4. rész: Miért bűn a megcsalás?

Két féle ember él a Földön: az egyik, aki elismeri, hogy időnként megkíván másokat is párja mellett (mégha nem is teljesíti be a vágyát) és aki magának és a világnak is azt hazudja, hogy nem. 

Bővebben...

5. rész: Nem fizikálisan hűségesnek lenni

Az előző fejezetben megtárgyaltuk, miért óriási képmutatás azt állítani, hogy az ember monogám, a monogámia a párkapcsolatok egyetlen etikus módja és hogy a hűség helyett egy új fogalom köré kéne szervezni kapcsolatainkat, amely ott megengedőbb, ahol kell és ott ad továbbra is védettséget a pár tagjai számára, ahol arra igazán vágynak. Így jutottunk el az elkötelezettség fogalmáig.

Bővebben...

6. rész: Miért nem vagyok féltékeny?

A féltékenység a legrosszabb dolog, ami egy párkapcsolattal történhet - legyen bár valódi alapja vagy se. Egyetlen mondatban bebizonyítom, hogy a féltékenység teljesen értelmetlen!

Bővebben...

7. rész: Beszéljünk végre a poliamóriáról!

Etikus non-monogámia. Szexelhetsz másokkal, sőt, akár bele is szerethetsz másokba. Akár többe is egyszerre. Mert képes vagy rá és mert nincsen ebben semmi rossz. És teheted mindezt úgy, hogy a párod is élvezi!

Bővebben...

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* kötelező mező